Personlig trappa

Har du alltid drömt om att få designa din egna trappa till ditt hus? Med hjälp av http://nordiskatrappor.se/ är nu detta möjligt, då du som kund kan komma med åsikter och tankar kring trappans utseende. Efter synpunkter och önskemål målas sedan trappan upp i 3D, som gör att ni kommer att kunna få beskåda och bedöma trappan innan arbetet ens har kommit igång.

Olika sorters trappor
Om ni behöver lite inspiration till er kommande inomhustrappa är det bara att kika in på hemsidan där det finns bilder på trappor som tidigare kunder har designat. Få friheten att fritt välja vilket material samt färg trappan ska vara. Allt designas utefter dina krav och önskemål så att du blir nöjd som kund.

Hembesök
För att lyckas med att ge en så sann prisbedömning som möjligt erbjuds det hembesök innan byggandet börjar. På så sätt får byggarna en inblick i hur ni vill ha det, samt får se hur mycket yta de har att jobba på. Om det skulle uppstå några problem med trappan ni vill ha kan byggarna komma med andra lösningar och åsikter vid hembesöket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *