Köp skruvkompressor samt förminska energiförbrukningen

Att vara mån om energiförbrukningen är alltid positivt och ger en bra bild av ditt företag. Med hjälp av produkter från BOGE kan du hjälpa till att förminska energiförbrukningen. Det gör du genom att delta i företagets fyrastegsstrategi för hantering av energi. Du hittar bland annat skruvkompressor och andra kompressorer. Produkterna fokuserar på att hitta lösningar som är unika och där syftet samt fokus är på driftekonomi och tillförlitlighet.

Marknadsledande företag
När du köper produkter och tjänster från ett företag vill du givetvis veta att det är ett pålitligt företag. Aktiva sedan 1968 på den svenska marknaden har företaget tagit Sverige med storm. Nu räknas företaget vara ett av de tre mest etablerade och största aktörerna på marknaden inom kompressor- och tryckluftsteknik. Resan till att bli en av de största aktörerna har kunnat genomföras tack vare samarbete med tillverkare som även de har varit marknadsledande inom luftbehandlingsutrustning och kompressorer.

Aktiv i hela Sverige
Huvudkontoret hittar du i Enköping där både ledningen av företaget samt försäljning, administration och service håller hus. När man är marknadsledande räcker det inte att enbart ha kontor i en stad, därför finns service och försäljning på tio olika orter. De finns från Mälardalen och söderut. Om du befinner dig norrut är det inga problem då du enkelt kan komma i kontakt med återförsäljare som företaget har i industristäderna. Detta gör du via huvudkontoret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *